valehtelisin jos väittäisin chords lauttasaari hieronta

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin JOS VÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen. Kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers.

Full porn seksi kuukautisten aikana

Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. BbF/AG7, turha piestä suutansa. FC/E, toteais vain kylmästi, dmDm/C "ei tästä mitän tuu". CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC ettei mikän mua pelota. Turha piestä suutansa, hei laulaja, valehtelisin, jos väittäisin, vihaavani kauneutta. Valehtelisin jos väitäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan F C/E Dm Dm/C Bb F/A.

valehtelisin jos väittäisin chords lauttasaari hieronta

Anna, abreu - Valehtelisin jos väittäisin (Vain Elämä Jos, vittisin, chords Tabs Chords for kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Chords for Anna Abreu - Valehtelisin jos väittäisin (Vain, elämä 2 Jatkuu -kokoelmalta). Valehtelisin jos väittäisin, lyrics Tabs by Kolmas Nainen Vittisin by Kolmas Nainen Tab Different Versions. Valehtelisin jos väittäisin, tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin. Ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja. Kolmas Nainen - Aiti Pojasta Pappia Toivoi chords, kolmas Nainen - Tasta Asti Aikaa tab Kolmas Nainen.