Learn more, including about available controls: Cookie Policy. Urheiluhieronta 60 min 35 90 min 45, hieronta palauttaa urheilijan lihakset rennoksi. Hinta, kokohieronta 1 90 min 55,00, kokohieronta 1 120 min 65,00 Kokohieronta 3 90 min 150,00 Kokohieronta 3 120 min 175,00 Maksutavat Sijainti - Lähellä palveluita Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana Oulussa, Kaakkurin Citymarketin vieressä, parturi-kampaamo Hiuscornerin tiloissa. Niskakipupotilas hierojan asiakkaana,. Urheiluhierontaa on myös tarpeen mukaan tarjolla. Klassinen hieronta 60 min 35 90 min 45, poistaa kipua ja rentouttaa lihaksia. Hieronnan yhteydessä saat myös halutessasi Fascia-lihaskalvojen käsittelyn.

Rakennekynnet myyrmäki mies etsii miestä

Esa Krokberg - Koulutettu hieroja, olen valmistunut hierojaksi Oulun sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta kevällä 2013 ja aloitin hierojan työt heti valmistuttuani. Teen matkapöydällä myös koti- ja yrityskäyntejä. Uudet toimitilat sijaitsevat aivan Citymarketin vieressä, Liikku-kuntosalia vastapätä. Nykyän luonnossa liikkuminen ja hyötyliikunta ovat entistä enemmän lähellä sydäntäni. Hierojan ammattitutkinto, osao, Kontinkangas, 2015, liikunnanohjauksen peruskurssi, Virpiniemen liikuntaopisto, 2014, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni! Purentalihasten ja leukanivelen manuaalinen hoito,. Voit maksaa kortilla tai käteisellä.

ja Foamroller Tekniikka, anatomia ja fysiologia, Jukka Harju. Intialainen pähieronta 30 min 30   Stressin, migreenin ja pänsäryn hoitoon. Yhteystiedot, hieroja-kuntohoitoja, heikki Koistinen, lapinrauniontie Oulu (Kaakkuri ajanvaraukset puhelimitse.


Beste nsa sex omradern sotkamo

  • Tullintorin parkkihalli lady line lauttasaari
  • Sihteeri opisto kemi hd porn vids
  • Ilmainen seksi hyvä pillu

Sex hookup apps for android etelä karjala

Perustin Raikkaan marraskuussa 2015. Päosaamisalueeni on klassinen hieronta ja hierontatyyli vaihtelee aina asiakkaiden toiveiden mukaan: Se voi olla kevyttä pinnallisten sidekudosten hierontaa, kovempaa syvien kudosten käsittelyä tai jotain siltä väliltä. Nautin itse myös hierottavana olemisesta, mikä suuresti vaikuttikin tälle alalle ryhtymiseen. Vyöhyketerapiasta on apua unettomuuteen, mutta sitä käytetän jopa lapsettomuuden hoitoon. Hinta, osahieronta 1 30 min 22,00, osahieronta 3 30 min 60,00, palvelu, kerrat, pituus. Olen kiitollinen saadessani tehdä tätä työtä, jota pidän ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeänä.